Driewielers

Driewielers van Kinderfietsenvoordeel zijn uitermate geschikt voor de allerjongensten onder ons om het motorisch gevoel voor fietsen te ontwikkelen. Als uw kind nog te klein is om de pedalen zelf voort te bewegen, kunt u door middel van de in hoogte verstelbare duwstang uw kind duwen. Alle Yipeeh driewielers zijn voorzien van vrijloop, zodat uw kind de voetjes kan laten rusten op de wegklapbare voetensteun terwijl u duwt.

De luxere Yipeeh driewielers hebben een stuurslot/achterhandrem. Tevens hebben deze modellen zachtere wielen, voor een verhoogd comfort voor zowel kind als duwende begeleider. Daarnaast is de driewieler voorzien van een verstelbaar zadel en een kiepbak. Yipeeh driewielers zijn verkrijgbaar in vele kleurstellingen: neutrale, echte stoere jongens- of vrolijke meisjeskleur.

Driewielers van Kinderfietsenvoordeel zijn in een onafhankelijk laboratorium getest volgens de strengste Europese kwaliteitseisen EN 71 CE. Daarom is Kinderfietsenvoordeel dé specialist in veilige en betrouwbare driewielers.