Kinderfietsen sale

Profiteer van de grote sale van kinderfietsen

Het is een groot kortingsfestijn in het brede assortiment. De korting kan soms wel oplopen tot maar liefst 28 procent. Zowel jongensfietsen als meisjesfietsen vallen onder dit assortiment, dus kom snel kijken en profiteer van deze prachtige aanbiedingen.

Goedkope kinderfietsen

In het assortiment kun je kiezen uit tientallen fietsen voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Van loopfietsen voor de allerkleinsten tot de eerste fiets voor de middelbare-scholieren, voor iedereen is er hier wel wat te vinden.

Jongensfietsen

Je kunt kiezen uit veel jongensfietsen die ongetwijfeld goed vallen bij jouw zoon. De stoere crossfiets van het type Ambush bijvoorbeeld, ideaal voor negen- tot twaalfjarigen. Deze fiets heeft extra stevige, grove banden waarmee hij behoorlijk hard kan crossen over ieder terrein. Nu te verkrijgen voor een behoorlijke korting van 17 procent. Voor de wat jongere jongens van vier tot zes jaar is er de blauwwitte Volare-fiets. Deze prachtige fiets is inclusief zijwieltjes nu 16 procent korting één van de extra goedkope kinderfietsen.

Meisjesfietsen

Voor de meisjesfietsen is er ook meer dan genoeg te kiezen voor jouw dochter, eveneens met flinke kortingen. Zo kun je kiezen voor goedkope kinderfietsen voor de kleinste prinsesjes met maar liefst 15 procent korting. Voor de kleutermeisjes is de Disney Princess een ideale loopfiets. Voor de meiden die er zowel stoer als elegant uit willen zien tijdens de fietsrit naar school zijn de meisjesfietsen van Volare-merk Liberty Urban een prachtige uitkomst. Deze donkerroze, moderne fietsen met voordrager zijn te koop met een korting van maar liefst 23 procent.

Een leuk thema

Ook kun je kiezen voor een fiets voor jouw zoon of dochter met een leuk thema, zoals de minions van de bekende film Despicable Me. Of kies juist voor thema’s als de stoere Teenage Mutant Ninja Turtles, Spiderman of voetbalclubs Manchester United en FC Barcelona, voornamelijk in het jongere segment tot zes jaar. Allemaal met een behoorlijke korting verkrijgbaar.