Meisjesfietsen

Leuke meisjesfietsen online kopen kan eenvoudig via onze shop. Een meisje heeft keuze nodig. Niet kiezen tussen een paarse of een roze, nee een echt meisje wil het liefst een fietsenwinkel binnenlopen en uren later naar buiten komen met haar perfecte fiets. Die fiets is geen standaard fiets uit het nieuwste assortiment, nee deze fiets is een nieuwe fiets met de perfecte accessoires die de fiets het pronkstuk van het jaar zullen maken.
Zo heb je een mandje voor voorop de fiets, nep-bloemetjes, een nieuwe bel, een vlag, kralen voor op de spaken en nog veel en veel meer.Dit is misschien een cliché voorbeeld van hoe het hoofd van een meisje werkt, maar toch zit er een kern van waarheid in. Over het algemeen zijn het meisjes die graag net dat beetje extra toevoegen aan dat wat ze krijgen om er vervolgens iets authentieks van de maken waarmee ze de hele buurt door rijden om te zien en of die van hen de mooiste van allemaal is.
Veiligheid meisjesfiets

Verschillen in veiligheid zit er tussen een fiets voor jongens of een fiets voor meisjes uiteraard niet. De grootste verschillen zijn te vinden in het uiterlijk van de fiets. Waar de kleuren bij jongens meer fel en stoer zijn, zijn die bij meisjes meer vrolijk en lief. Kleuren als geel, roze en wit met stickers in een bepaald thema zijn veel voorkomend.

Toch is het niet eerlijk om meisjesfietsen te bestempelen als schattige fietsen die niet tegen een stootje kunnen. Ook meisjes fietsen veel en hoewel meisjes over het algemeen iets rustiger zijn dan jongens, blijven het kinderen en moeten ook hun fietsen een aantal jaar meegaan. Ouders doen er dan ook verstandig aan om een fiets op de groei te kopen, zodat ze er door het verstelbare stuur en zadel jaren plezier van kunnen hebben.