Hieronder vindt u veel gestelde vragen.

GARANTIE
Zit er garantie op de fiets?
Op alle kinderfietsen zit 2 jaar garantie op het frame.
De garantie termijn geldt niet voor lopende onderdelen (banden, wielen, ketting etc)

MONTAGE
Wordt de fiets afgemonteerd geleverd?
Bij levering is het eenvoudig de fiets in gebruik te nemen: onze kinderfietsen zijn namelijk altijd voor 85 procent afgemonteerd. Dit houdt in, dat het stuur, voorwiel, voorspatbord, zadel en trappers nog afgemonteerd dienen te worden. Daarnaast voegen wij een uitgebreide beschrijving bij. Klanten die toch tegen problemen aanlopen bij het monteren van de kinderfiets, kunnen deze video bekijken: Instructievideo

100% afmontage mogelijkheid?
U kunt de fiets door een professionele fietsmonteur laten afmonteren. Extra kosten € 15,00. De fiets dient u dan wel zelf af te halen.
Afhaaladres : Burg J.G. Legroweg 100, 9761TD EELDE.
Afhaaldag: in overleg

RUILEN
Mag de fiets geruild worden?
U kunt uw bestelling ruilen binnen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Ruilen kan enkel bij onbeschadigde en ongebruikte artikelen en met een ingevuld retourformulier. Hierop kunt u aangeven welk artikel u wilt ontvangen in plaats van het geretourneerde. Door dit formulier uit te printen, in te vullen en mee te zenden met uw retourzending, zullen wij uw verzoek zo snel mogelijk behandelen.
Downloads
U kunt hier het retourformulier downloaden en een overzicht van de Wettelijke bepalingen m.b.t. Retouren n.a.v. aankoop op afstand. Retourformulier

Na 14 dagen is ruilen niet meer mogelijk. De verzendkosten voor het retourneren van de oorspronkelijke bestelling zijn voor uw rekening. De kosten voor verzending van het product dat u in ruil wenst te ontvangen, worden door ons betaald.

Heeft u een beschadigd, defect of foutief artikel ontvangen? Gebruikt u dan niet bovenstaand formulier, maar stuur eerst een mail met uw ordernummer (dit vindt u op onze factuur/bevestiging), een toelichting op het door u geconstateerde gebrek en zo mogelijk een foto naar onze klantenservice: [email protected] Wij proberen de kwestie dan namelijk, indien mogelijk, voor u op te lossen zónder dat u het product hoeft te retourneren.
Schade aan ontvangen artikelen moeten binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling gemeld worden via e-mail of telefoon.

RETOURNEREN
Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het bovenstaande stappenplan onder het kopje “ruilen” aan te houden. Zo kunnen wij uw retourzending zo soepel mogelijk verwerken.
Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het volledige aankoopbedrag binnen 15 werkdagen terug, afhankelijk van uw wens.
Indien u een verkeerd artikel of een artikel met een fout heeft ontvangen moet deze altijd terug. Alle retourkosten zijn voor ons als winkelier.
Het is niet toegestaan artikelen na de zichttermijn te retourneren, tenzij het een garantie betreft.Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:
– Beschadiging door opzet of door nalatigheid
– Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
– Normale slijtage
– Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Hoe kunnen de artikelen retour?
Artikelen kunnen teruggestuurd worden via PostNL naar ons adres.

VERZENDEN
Hoe verzenden jullie de bestelde artikelen?
Fietsen worden verzonden met DHL.

Wat zijn de verzendkosten?
Verzending Nederland: Voor Nederland is de verzending €4,95 – Gratis vanaf €99,95
Verzending België: België zijn de verzendkosten €9,95 – Gratis vanaf €150

Kunt u zelf tijdstip en dag uitkiezen, wanneer uw bestelling afgeleverd wordt?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. De verzending vindt plaats via DHL en er kan niet een bepaalde datum of tijdstip worden ingevoerd.

U bent 2 x niet thuis, briefje DHL in de bus
U heeft dan 7 dagen de tijd om het pakket op het aangegeven DHL depot af te halen. Wij kunnen hier niet meer in bemiddelen om het toch nog bij u af te leveren.

Kan ik de bestelling ook afhalen?
Ja, dat kunnen wij voor u regelen. U kunt dit aangeven bij het plaatsen van de bestelling.
Afhaaladres: Burg J.G. Legroweg 100, 9761 TD EELDE.
Afhaaldag : in overleg.

LEVERTIJD
Wat is de levertijd?
Als u uw bestelling op een werkdag voor 12.00 uur plaatst, en het product op voorraad is, heeft u de bestelling normaliter de volgende werkdag in huis.

BETALINGEN
Hoe kan ik bij jullie betalen?
U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:
– iDeal
– Vooruitbetalen per bank – Betaalt u liever niet via iDeal, dan kunt u bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (uw ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. NL68INGB0007813213 op naam van Kinderfietsenvoordeel te Eelde.